Stel cookie voorkeur in
navigatie

Alle kansen van de wereld

Surplus is een collectief van 24 scholen die intensief samenwerken. Surplus betekent meer. Meer kansen voor leerlingen en medewerkers. Meer onderwijs dat werkt. Meer talentontwikkeling. Meer resultaat. Op de scholen van Surplus krijgen groot en klein alle kansen om te ontdekken waar zij goed in zijn. Alle kansen om de wereld te onderzoeken. Alle kansen om te leren zelf antwoorden en oplossingen te vinden. > lees meer

terug

De Kei

     

 

 

Obs De Kei is één van de openbare basisscholen in de gemeente Hollands Kroon. De Kei is sinds schooljaar 2012 - 2013 de nieuwe naam van de gefuseerde scholen De Marske en Alvitloschool. Onze school is gehuisvest in een uniek statig gebouw met typische kenmerken van de Amsterdamse School. De school beschikt over een inpandige eigen gymzaal.

 

 

 

Team en ouders doen het samen

Ons team bestaat uit vijftien leerkrachten en een intern begeleider. Eén van de leerkrachten begeleidt en coördineert het computeronderwijs en -gebruik op school. De school wordt geleid door directeur Rogier van Dijk. De school vindt een hoge mate van betrokkenheid van ouders erg belangrijk.

 

Thematisch onderwijs

In de groepen 1 en 2 wordt het onderwijs in thema’s aangeboden. Ook groep 3 en 4 werken een viertal thema’s uit. De groepen 5 t/m 8 doen aan twee thema’s mee en werken verder met zorgvuldig uitgekozen thematische methodes.
Kennis en vaardigheden, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, een open houding ten opzichten van andere culturen en religies, veiligheid, sfeer en respect voor elkaar spelen een belangrijke rol in het onderwijs van onze school.
Daarnaast wordt in de groepen gewerkt aan Positive Behaviour Support, waarbij de nadruk op goed gedrag ligt.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken om de school te bezoeken? Dan kunt u bellen naar 0227 - 59 19 37 en vragen naar directeur Rogier van Dijk of kijk alvast op www.obsdekei.nl

 

Obs De Kei

Elft 53

1777 AC Hippolytushoef

0227 – 59 19 37

 

Directeur: Rogier van Dijk

E-mail: r.vandijk@stichtingsurplus.nl

Algemeen: info@obsdekei.nl