De Tender

De Tender is een speciale school voor basisonderwijs. Het logo van de school bevat het stuur van een schip. Dit betekent symbolisch dat de school tijdelijk stuur geeft aan het kinderleven. Op het moment dat het team de kinderen weer loslaat, zien zij hen de school groter en zelfstandiger verlaten. De Tender werkt vanuit het gedachtegoed dat elk kind uniek is en verschillende instructie- en ondersteuningsbehoeften heeft. In plaats van beperkingen staan vooral kansen en behoeften centraal. Juist door kinderen aan te spreken op hun sterke kwaliteiten, worden ze gemotiveerd om te leren. Van hieruit worden kinderen gestimuleerd om ook andere gebieden te ontwikkelen. Naast kennis gaat het daarbij om sociale en praktische vaardigheden.

Wilt u meer weten over De Tender? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek  via 0224 - 21 24 81. Verder vindt u meer informatie over de school op de website van De Tender: www.de-tender.nl

De Tender

Kievitlaan 25