Gegevens over de stichting

1760 AB  Anna Paulowna

info@stichtingsurplus.nl
www.stichtingsurplus.nl

Stichting Surplus vormt een personele unie met Stichting Samenwerkingsscholen Kop van Noord-Holland (SSKvNH). Stichting Samenwerkingsscholen Kop van Noord-Holland is het bevoegd gezag van algemeen bijzondere basisschool De Meertuin in Slootdorp. SSKvNH handelt onder de naam van Stichting Surplus.

RSIN / fiscaal nummer:

Stichting Surplus: 812835682

Stichting Samenwerkingsscholen Kop van Noord-Holland: 6655956

Rekeningnummer:
Stichting Surplus: IBAN NL 10 RABO 0145009637

Stichting Samenwerkingsscholen Kop van Noord-Holland: IBAN NL 04 RABO 0344958949

Kamer van Koophandel:

Stichting Surplus: KvK 37109396

Stichting Samenwerkingsscholen Kop van Noord-Holland: KvK 41239435

Jaarverslag en beleidsplan

Lees ook ons jaarverslag en strategisch beleidsplan.

Beloningsbeleid

Stichting Surplus en Stichting Samenwerkingsscholen Kop van Noord-Holland hanteren de voor het onderwijs verplichte Cao Primair Onderwijs en de hierin opgenomen beloningsbepalingen. Voor het bestuur wordt de Cao Bestuurders gehanteerd. Inzake de beloning van bestuur en raad van toezicht wordt binnen de grenzen van de vigerende wetgeving inzake normering topinkomens gebleven (WNT2).