Obs de Zandhorst

Obs de Zandhorst

Wat een verschil!

 

Samenwerken en talenten ontwikkelen

 

Onze droom voor De Zandhorst is dat onze school het verschil maakt in het leven van onze leerlingen.

 

In ons onderwijs gaan wij uit van de talenten van de leerling, de zogeheten meervoudige intelligenties. Elke leerling is anders en op zijn manier intelligent, getalenteerd of, zoals wij het noemen: ‘knap’. Elke leerling is anders en dus maken wij verschil. De manier waarop een leerling ‘knap’ is, bepaalt zijn voorkeur voor bepaalde activiteiten. Door deze ‘knap’ tot bloei te brengen, leert hij méér en gemakkelijker. Door via zijn sterke ook zijn minder sterke talent aan te spreken ontwikkelt hij zich breder. We geven onze leerlingen een veilige, welkome plek om samen te werken aan hun verschillen. 

 

De saamhorigheid bij ons op school is enorm groot. Samen leren, samenwerken, samen feest vieren en samen spelen zijn duidelijke kenmerken van onze school!

 

Wij hebben een enthousiast en flexibel team die zich bezig houdt met de vernieuwingen in het onderwijs.

 

Nieuwsgierig geworden?

Heeft u onze website bekeken en wilt u uw kind(eren) aanmelden? Kom gerust eens bij ons kijken. U kunt u ons bereiken op 0223 521462 of mailen naar directie@obsdezandhorst.nl.

 


Zoeken

  Titel Snelfilter instellen Emailadres Snelfilter instellen Nummer Janee Snelfilter instellen Geboortedatum Snelfilter instellen Memo1  
 
Geen resultaten