Stel cookie voorkeur in
navigatie

Alle kansen van de wereld

Surplus is een collectief van 24 scholen die intensief samenwerken. Surplus betekent meer. Meer kansen voor leerlingen en medewerkers. Meer onderwijs dat werkt. Meer talentontwikkeling. Meer resultaat. Op de scholen van Surplus krijgen groot en klein alle kansen om te ontdekken waar zij goed in zijn. Alle kansen om de wereld te onderzoeken. Alle kansen om te leren zelf antwoorden en oplossingen te vinden. > lees meer

PABO-stages

Studenten van de PABO kunnen een deel van hun opleiding bij Surplus volgen in de vorm van een stage binnen het programma Opleiden in school. > lees meer over Opleiden in school

 

Deeltijdstudie

Wanneer je graag in het onderwijs wil werken en een deeltijdstudie aan de PABO volgt, wil Surplus graag met je in contact komen. Het is dan mogelijk om stage te lopen en daarna in aanmerking te komen voor aanstelling op een school van Surplus of in de vervangingspool. Wil je meer weten over de mogelijkheden om stage te lopen? Neem dan contact op met één van onze praktijkbegeleiders:

Paul Baars                                                                    Susan van Stralen

telefoon: 06-12946827                                                  telefoon: 06-20592327

email: p.baars@stichtingsurplus.nl                               email: s.vanstralen@stichtingsurplus.nl

 

Overige stages

Surplus is altijd op zoek naar gedreven en verantwoordelijke stagiaires vanuit allerlei opleidingen.

 

Scholieren uit het voortgezet onderwijs kunnen bij ons een maatschappelijke stage vervullen in het regulier onderwijs of sbao.

 

Studenten van het ROC kunnen stage lopen op onze scholen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Te denken valt aan studenten van de opleiding tot klassenassistent, onderwijsassistent en pedagogisch medewerker, maar zelfs voor ICT-beheerders kunnen er mogelijkheden zijn.

Neem voor het lopen van bovengenoemde stages rechtstreeks contact op met een van onze scholen.

 

Op het stafbureau van Surplus in Anna Paulowna zijn we regelmatig op zoek naar een mbo-stagiaire voor het secretariaat. Studenten van de opleidingen secretaresse of managementassistentie op niveau 2, 3 en 4 kunnen solliciteren via info@stichtingsurplus.nl. Meer info bij het secretariaat via 0223-203000.

 

Ook het doen van onderzoek in het kader van afstuderen op HBO-niveau is mogelijk op school- en bestuursniveau. Neem ook hiervoor contact op met het secretariaat via 0223-203000 of via info@stichtingsurplus.nl. Zij kunnen u doorverwijzen.